Wad Vlieland

Wadlopen

Ga met Vlielands beste Waddenkenners tijdens laag water het wad op. Paul & Marian vertellen hier over alles wat er op het wad te vinden is en alles wat je wilt weten over dit prachtige Unesco Werelderfgoed. Ook wordt er verteld over de geschiedenis van Vlieland waar hun familie al generaties lang woont. Een prachtige en leerzame wandeling over het wad, geschikt voor jong en oud.

Optioneel
Aansluitend gaan we naar een mooi plekje in de natuur waar de lekkerste mosselpan voor u klaar staat en waar u de zojuist geplukte oesters kunt eten met de lekkerste smaakmakers en mooiste verhalen!

Prijs

Kids <12 jaar €15,00 p.p. Volwassenen en kids >12 jaar €22,50 p.p.

  • Voor alle leeftijden
  • Inclusief laarzen
  • Inclusief oesters eten
  • Duur: 1,5 uur

Reserveren

Beleef een onvergetelijke ervaring met Paul & Marian

Trek de kleurrijke laarzen aan en ga op avontuur met Paul & Marian. Samen lopen jullie over de bodem van de Waddenzee bij laag tij.
Elke dag is het tij anders en daar hebben wij de tijden op aangepast.

Bij onze winkel op het Kerkplein wisselen jullie je schoeisel voor kleurrijke Waddenlaarzen. Daarna gaan jullie het wad op waar meer te zien en te voelen is dan je ooit had gedacht.
Paul & Marian weten er alles over en brengen deze kennis graag aan jullie over!

De belevenis compleet maken? Voor €15,00 per persoon ga je na het wadlopen bij onze foodtruck genieten van de allerlekkerste mosselpan.
Is dit op een tijdstip dat het dinertijd is? Dan kun je zelfs voor een volledige maaltijd gaan in onze foodtruck! Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie? Bel naar 0651693185 of mail naar hallo@paal50.nl!

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl