Trouwen bij het Posthuys

Trouwen op één van de mooiste plekjes van Vlieland!

Sinds kort is ook het Posthuys een trouwlocatie op Vlieland. Het Posthuys heeft een unieke locatie aan de westkant van het eiland, omgeven door groen, zee, strand en rust. Een prachtige locatie voor jullie trouwerij!

Het Posthuys heeft een rijke geschiedenis en deed vroeger dienst als posthuisje waar de postiljon kon wachten tot de waterstand laag genoeg was om een rit te maken. Deze postiljon was een onmisbare schakel in de postroute Amsterdam – Vlieland. De post werd vanaf het dorp Oost-Vlieland naar het Posthuys gebracht en vandaar ging het paard en wagen acht kilometer over de Vliehors. Vervolgens ging de post met een boot naar Texel en via Texel kwam het eindelijk aan in de stad.

Nu is het Posthuys een hotel/restaurant en een geliefde plek voor veel eilandgangers. Het Posthuys beschikt over 14 hotelkamers met prachtige uitzichten!
Omringd door de prachtige natuur van Vlieland, zijn hier veel mooie plekjes om elkaar het ja-woord te geven! Buiten in de duinen, naast het Posthuys bij het wad of op het grote terras, het is allemaal mogelijk!
Is het slecht weer? Ook binnen in Het Posthuys is er ruimte genoeg voor een trouwerij. Het restaurant is pasgeleden verbouwd en heeft een prachtige, gezellige uitstraling gekregen!

Bij het Posthuys is het ook mogelijk om jullie lunch, diner, barbecue of feestavond te organiseren!
En ook over vervoer van en naar het Posthuys is nagedacht, er gaat elke dag een pendeldienst tussen het dorp en het Posthuys waar gasten gebruik van kunnen maken. Willen jullie liever een unieke ervaring? Ook de Vliehors Expres kan jullie en jullie gezelschap naar het Posthuys brengen!

Informeer naar de mogelijkheden, wij helpen jullie graag!

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl