Puzzelchallenge, GPS tocht of Eilandproeverij to go

Ontdek het eiland met een super leuke puzzeltocht of GPS tour! Of laat ook je smaakpupillen kennismaken met het eiland met de Eilandproeverij to go!

Puzzeltocht, GPS tocht & eilandproeverij to go!

Laat je door een puzzel of GPS naar diverse punten op het eiland leiden. Bij elk punt geniet je van een van de heerlijke proeverijen die we mee hebben gegeven en beantwoord je een vraag. Een leuke tocht en een genot voor al je zintuigen. Geschikt voor het hele gezin!

Puzzeltocht, GPS fietschallenge of Eilandproeverij to go

Boek via "reserveren", bel of mail ons!

  • Puzzeltocht: €15,- per tocht
  • GPS fietschallenge: €15,- per tocht
  • Eilandproeverij to go (lunchwaardig): volwassenen €25,- p.p., kids €17,50 p.p.

Reserveren

PUZZELTOCHT

Met de puzzeltocht moet je een code oplossen om erachter te komen wat het volgende punt is waar je heen moet gaan. Dit punt zoek je op de landkaart. Bij elk punt krijg je een vraag. Zo leer je het eiland goed kennen en geniet je van de prachtige omgeving!

Let op! De puzzeltocht kost €15,- per tocht, niet per persoon. Boek dus voor 1 volwassenen als het voor een gezin is.

Ook uit te breiden met een heerlijke eilandproeverij to go! Bel of mail voor de mogelijkheden.

GPS TOCHT

Door middel van een GPS fiets je naar de mooiste plekjes van Vlieland. Bij elk punt beantwoord je een vraag. Geniet van de omgeving en leer meer over Vlieland! Mogelijk vanaf 2 personen.

Let op! De puzzeltocht kost €15,- per tocht, niet per persoon. Boekt u online? Boek dan voor 1 volwassenen als het voor een gezelschap is.

Ook uit te breiden met een uitgebreide lunch to go! Bel of mail voor de mogelijkheden.

EILANDPROEVERIJ TO GO!

Een super leuke beleving voor het hele gezin! Je kunt kiezen tussen een puzzeltocht of GPS tocht. Daarbij loop of fiets je van punt tot punt. Bij elk punt proef je een van de heerlijke lekkernijen die we jullie hebben meegegeven en beantwoord je een vraag. Een super leuke activiteit voor geliefde, vrienden en het hele gezin! Mogelijk vanaf 2 personen.

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl