Schoolreisjes

Gaan jullie op schoolreisje naar Vlieland en willen jullie op een actieve manier het eiland beleven? Dan ben je bij Paal 50 aan het juiste adres!

Een activiteit doen tijdens je schoolreisje? Keuze genoeg:

Activiteiten op het strand of water:

Beach Games
Ultiem uitwaaien op het strand. Opgedeeld in verschillende teams gaan jullie met elkaar de strijd aan. Er kan gekozen worden uit een aantal leuke strandactiviteiten. De activiteiten bestaan uit: powerkiten, boogschieten, beachgolf en beachvolleybal.

Expeditie Robinson
Ben jij de nieuwe Robinson van Vlieland? Dat kan, maar dan heb je wel de hulp van je teamgenoten nodig. Teamwork en creativiteit, dat is waar het om gaat tijdens de zoektocht naar de nieuwe Robinson.
Lost jou team de puzzel op die ervoor zorgt dat jullie vuur mogen gaan maken? Of is jou team het snelste over het obstakelparcours? Je kan altijd nog verliezen tijdens het touwtrekken, of bij het boogschieten! Blijf dus alert!

Kanoën en suppen op de Waddenzee
Ga mee kanoën of suppen op de Waddenzee! Geniet van de mooie uitzichten op het water. Wie weet zie je ook nog een zeehondje! We hebben ook familie kano’s, geschikt voor 2 personen en familiesups, geschikt voor 6 of 8 personen.

Activiteiten in het bos/dorp:

Kidsfestival
Een ochtend fun met ons minifestival! Met de poffertjeskraam, limonade en spelletjes! Word jij de beste van de klas in boogschieten, touwtrekken, het spinnenweb of minigolf?

Sportdag
Lekker activiteiten doen en sporten op jullie verblijfslocatie? Dat kan! De activiteiten bestaan uit: boogschieten, volleybal en mini golf.

Puzzeltocht
Met de puzzeltocht moet je verschillende puzzeltjes oplossen om erachter te komen wat het volgende punt is waar je heen moet gaan. Dit punt zoek je op de landkaart. Bij elk punt krijg je een vraag. Zo leer je het eiland goed kennen en geniet je van de prachtige omgeving!

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl