Seahiking

Seahiking: the immersive water workout.

Spelen, sporten en natuurbeleving ineen

Kosten

€ 15,00

vanaf

1 persoon

Duur

1,5 uur

Reserveren

Seahiking is een innovatieve watersport. Noem het spelen in de zee voor volwassenen, terwijl je op alle fronten aan je lichaam en geest werkt.

Uitgerust met een peddel in je beide handen loop je over de zeebodem, door de branding. In de dynamische Noordzee krijg je volop kansen en uitdagingen om veelzijdig te bewegen: springen, duiken, bodysurfen; je mee laten voeren en tegen de stroming in beuken. Bij seahiking is het niet het doel om zo ver mogelijk te ‘hiken’, maar om zo veelzijdig mogelijk te bewegen met maximaal speel- en beweegplezier.

De verschillende omstandigheden in zee vragen om andere bewegingen. Bij een kalme zee gaat het om uithoudingsvermogen; bij een wildere branding ligt de focus op kracht en mobiliteit. Zo is elke sessie anders. Bij seahiking is de enige constante dat het altijd variabel is!

Dit alles doen we op een veilige en gezonde manier: door de opwaartse druk van het water is de kans op blessures namelijk vrijwel nihil, ook al spring je erop los.

Seahiking is dus spelen én sporten, maar de grootste beloning is misschien wel mentaal. Door je letterlijk onder te dompelen in de natuur ontkoppel je even volledig van de wereld, met niks anders dan de golven en je lichaam om aan te denken. Dit is wat veel deelnemers uit de sport halen

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl