Regina Andrea

Goede reis!

Alle hens aan dek, hijs de zeilen of leun achterover en ontspan. Kies met Paal 50 je droomvaartuig en begin je reis of evenement in stijl. Een uitje op Vlieland start vaak met de alombekende veerboot er naartoe. Wat velen niet weten, is dat je het bij Paal 50 net even iets anders aan kunt pakken

Kies uw vaartuig

Elk uitje op Vlieland start met de reis er naar toe. Kies welk vaartuig bij uw evenement past.

Uw eigen vertrektijden tussen wal en schip
Met het ‘Motor Passagier Schip’ Regina Andrea zou u zomaar nog eens tussen wal en schip vallen. Alleen als u dit wilt natuurlijk. Zit u liever in de stijlvolle salon of aan de rijk gevulde bar? Prima, dan regelen wij alvast een uitgebreid warm/koud buffet of een passend diner onderweg naar Vlieland. Benedendeks is er plek voor 120 tafelgasten, en er passen in totaal 250 vaargasten op deze elegante dame.

Hijs uw eigen zeilen
De Regina Vlieland deed in de voormaliger DDR dienst als viskotter. Het is op de Waddenzee waar liefhebbers de zeilen in top hebben gehesen, en het is dan ook onderweg naar Vlieland waar de nostalgie wordt gevierd. Alle ogen op de passerende veerboten zijn op u gericht als u met gemak, in stijl en bovendien groen op de Wadden golven deint. Voor maximaal 12 personen.

Kom als eerste aan
Met 40 zeemijlen per uur zou u binnen 20 minuten op Vlieland kunnen zijn. Fantastisch natuurlijk, maar liever laten we de Zeehonden niet links liggen en doen we graag nog een spectaculair rondje tegen de golven in. Met onze RIB De Geus hebben we plek voor 12 adrenaline junkies. Komt u met meer personen? Geen probleem, dan halen we er met snelvaart nog een RIB bij.

De oude vertrouwde MS Vlieland
Wanneer de eilandbewoners naar het vaste land komen, varen zij met de MS Vlieland. De veerdienst van Rederij Doeksen is ieder jaar weer de vertrouwde keus voor duizenden vaargasten. Benedendeks heeft u alle ruimte om uitgebreid te lunchen, te vergaderen of the ontspannen. Bovendeks heeft u een betoverend uitzicht over de Waddenzee. Vlieland in zicht!

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl