Bed Zeezicht

Weltrusten!

Na een bezoek aan Vlieland voelt u zich herboren. Geen wonder, want bij Paal 50 vindt u de rust.

Overnachting

Slapen op nog geen 50 meter van de Noordzee, in het dorp of met het hele bedrijf in een mooi hotel in het bos? Paal 50 organiseert het.

Strandhotel Seeduyn
Met uitzicht over het eiland en de Noordzee bent u verzekerd van een hele goede morgen. De ongedwongen sfeer, het complete culinaire aanbod en de vele fiets- en wandelpaden zorgen voor een gezonde, ontspannen afwisseling. Als u het allemaal even helemaal wilt vergeten, dan bent u van harte welkom in wellness center Wellcome. Uw weg naar Oost-Vlieland en de boot vindt u snel te voet of met de bus die voor de deur stopt.

Tipi’s Vlieland, Lange Paal
Kamperen bij kampeerterrein de Lange Paal biedt iets unieks, kamperen in het bos dichtbij zee en de duinen.
Word wakker in je tipi tent middenin de natuur.

Hotel Zeezicht
In Hotel Zeezicht heeft u niet alleen uitzicht op zee, dorp, haven en de vuurtoren, maar bent u tevens van alle moderne gemakken voorzien. Met grote vensters en een lichte inrichting heeft u het idee alsof u midden op het strand uw ogen opent. Na een verkwikkend ontbijt in de foyer, of in een van de vele café’s en restaurants aan de Dorpsstraat bent u klaar voor een dag vol acitviteit met Paal 50 Vlieland. Goedemorgen!

Hotel Doniastate
Als u aan Vlieland denkt, denkt u aan zee, duin en strand. Drie keer raak, maar daar hoort het bos ook bij. In het recent gebouwde hotel Doniastate geniet u van bos en duin. Dan denkt u rust. De rust is goed af te wisselen met bedrijvigheid in het nabijgelegen dorp, of een lange wandeling over het fantastische Noordzeestrand. Met dat in het vooruitzicht lacht u de dag tegemoet vanaf uw eigen balkon.

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl