Bed Zeezicht

Weltrusten!

Na een bezoek aan Vlieland voel je je herboren. Geen wonder, want bij Paal 50 vind je de rust.

Overnachting

Slapen op nog geen 50 meter van de Noordzee, in het dorp of met het hele bedrijf in een mooi hotel in het bos? Paal 50 organiseert het.

Hotel het Posthuys
Het Posthuys is een hotel en restaurant omgeven door de Vlielandse natuur. Geniet van de prachtige uitzichten en kom volledig tot rust! Het hotel heeft een unieke locatie aan de westkant van het eiland, omgeven door groen, zee, strand en rust. Het hotel beschikt over 14 kamers. Het gehele jaar is het Posthuys geopend voor overnachtingen. Een unieke locatie midden in de natuur. Geniet van de ruimte en de rust!

Strandhotel Seeduyn
Met uitzicht over het eiland en de Noordzee ben je verzekerd van een hele goede morgen. De ongedwongen sfeer, het complete culinaire aanbod en de vele fiets- en wandelpaden zorgen voor een gezonde, ontspannen afwisseling. Als je het allemaal even helemaal wilt vergeten, dan bent je van harte welkom in wellness center Wellcome. Je weg naar Oost-Vlieland en de boot vind je snel te voet of met de bus die voor de deur stopt.

Tipi’s Vlieland, Lange Paal
Kamperen bij kampeerterrein de Lange Paal biedt iets unieks, kamperen in het bos dichtbij zee en de duinen.
Word wakker in je tipi tent middenin de natuur.

Hotel Zeezicht
In Hotel Zeezicht heb je niet alleen uitzicht op zee, dorp, haven en de vuurtoren, maar ben je tevens van alle moderne gemakken voorzien. Met grote vensters en een lichte inrichting heb je het idee alsof je midden op het strand uw ogen opent. Na een verkwikkend ontbijt in de foyer, of in een van de vele café’s en restaurants aan de Dorpsstraat ben je klaar voor een dag vol acitviteit met Paal 50 Vlieland. Goedemorgen!

Hotel Doniastate
Als je aan Vlieland denkt, denk je aan zee, duin en strand. Drie keer raak, maar daar hoort het bos ook bij. In het recent gebouwde hotel Doniastate geniet je van bos en duin. Dan denk je rust. De rust is goed af te wisselen met bedrijvigheid in het nabijgelegen dorp, of een lange wandeling over het fantastische Noordzeestrand. Met dat in het vooruitzicht lach je de dag tegemoet vanaf je eigen balkon.

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl