eiland proeverij

Catering

Uitgebreid diner, picknick, lunch op locatie of barbecue op het strand? Paal 50 organiseert het met immer het oog op kwaliteit en service. Maak gebruik van onze foodtruck voor de lekkerste lunches en borrels op de mooiste locaties.

Eten & Drinken

Foodtruck
Wij zetten onze Foodtruck neer op een van de vele mooie plekjes die Vlieland rijk is. Geniet hier van een heerlijk belegde bol met cranberry paté, wraps, huisgemaakte soep en meer!

Poffertjeskraam
Bij Paal 50 denken we uiteraard ook aan de kids! Vanuit onze poffertjeskraam serveren wij de lekkerste poffers met natuurlijk een glaasje limonade erbij!

De bakfiets
Toch liever de zee proeven? Met onze speciaal ingerichte bakfiets bereiden wij de lekkerste mosselpan, oesters of paella voor jou!

Foodtruck festival
Ook is het mogelijk om met onze verschillende foodtrucks een foodtruck festival te organiseren voor jullie gezelschap. Wij zetten dan drie verschillende foodtrucks neer waar verschillende drankjes en hapjes uit geserveerd kunnen worden. Dit kan op meerdere locaties op het eiland. Meer weten? Neem contact met ons op!

Picknick
Een heerlijke lunch op een unieke locatie in de natuur. Met een goed gevulde picknickmand gaan we opzoek naar een mooi plekje. We werken zo veel mogelijk met verse en huisgemaakte ingrediënten.

Eilandproeverij
Wij zetten onze foodtrucks op de mooiste plekjes van Vlieland waar wij Vlielandse lekkernijen voor jullie hebben. Doormiddel van een leuke puzzel of GPS-tocht wordt je naar de verschillende locaties geleid.

BBQ
Wat denk je van een BBQ op een unieke locatie op het strand, tussen het vele groen dat Vlieland rijk is of toch liever op een terras met uitzicht op het wad? Paal 50 regelt het voor jou!

Bierproeverij
Tijdens een rondleiding in de Vlielandse bierbrouwerij Fortuna, legt de brouwer je vol passie alles uit over het brouwproces, uiteraard mag je het resultaat ook proeven!

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl