eiland proeverij

Eten & Drinken

Uitgebreid diner, picknick, lunch op locatie of barbecue op het strand? Paal 50 organiseert het met immer het oog op kwaliteit en service. Maak gebruik van onze foodtruck voor de lekkerste lunches en borrels op de mooiste locaties.

Eten & Drinken

Lunch in de duinen
In samenwerking met Drunken Monkey catering heeft Paal 50 de enige foodtruck op Vlieland gelanceerd. Grijp deze kans en geniet van een heerlijke lunch op een unieke plek in de duinen.

Diner aan zee
Ga heerlijk dineren aan het enige strandpaviljoen van Vlieland. Met uitzicht op de Noordzee kunt u genieten van de heerlijkste vis- en vleesgerechten. A la carte, buffet maar een ook een barbecue op het terras is mogelijk!

Bier Proeverij in de Lutine
Onze bierproeverijen worden verzorgd door bierspecialist Co Thijssen. Hij laat u met geur en kleur de reis van graan tot bier beleven gekomen. Uiteraard zult u ook kennis maken met het eilander biertje: Vlielander Eigenweiss. Een bier zoals bier bedoeld is!

Borrelen in stijl
Bar dancing de Oude Stoep is de plek voor uw borrel of feestelijk afsluiting van uw bedrijfsevenement. Het barpersoneel weet een goede whisky of gin-tonic op waarde te schatten.

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl