Diverse stage vacatures in 2017

door Rintsje Bosch

Team Paal 50 Vlieland

Paal 50 is een evenementbureau op Vlieland die op een unieke manier mensen en groepen het eiland wil laten ontdekken. Wij zijn er zowel voor particulieren als de zakelijke markt.

Voornamelijk op het gebied van business events groeien wij erg hard en daarom hebben wij een tweetal uitdagende stageplaatsen voor het seizoen 2017. Wij organiseren bedrijfsuitjes, congressen, incentives en hebben de outdoor activiteiten en catering in eigen beheer. Hiermee vormen we een uniek concept waar mee we uitstekende kwaliteit en service kunnen presenteren aan onze klanten.

Accountmanager business events

Als accountmanager houd je bezig met het volledig acquisitieproces voor de zakelijke markt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen accounts waarbij je zorg draagt voor de organisatie van hun zakelijke events op Vlieland. Van het eerste contact, tot facturatie, tot aftersales. Ook houd je contact met diverse ondersteunde partijen en leveranciers. Het bijhouden van de website en de social media binnen Paal 50 hoort ook bij je takenpakket. Lees meer over deze vacature.

Event manager business events

In het kort gezegd ben je verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken wat betreft onze business events. Dat betekent dat op de dagen dat de bedrijven Vlieland bezoeken jij er voor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Jij bent het contactpersoon voor de klant, onze medewerkers en de ondersteunende partijen. Lees meer over deze vacature.

Ben je enthousiast en wil je reageren of wil je nog meer informatie. Stuur dan een e-mail naar hallo@paal50.nl.

Rintsje Bosch, Eigenaar Paal 50