Dag arrangement 1

Paal 50 ademt Vlieland en dat willen wij graag overbrengen op iedereen die dit prachtige eiland bezoekt. Laat je leiden door ons ervaren team en geniet van het strand, bos en duin op Vlieland. Ons team heeft voor jullie een programma samengesteld, dat jullie Vlieland op een unieke manier laat beleven.

Duur

1 dag

Omvang groep

vanaf 10 personen

Kosten

vanaf € 109,00 p.p.

Reserveren

9:05-10.40 UUR: DE TROSSEN LOS
Aan boord beginnen we dag met gebak en een kop koffie of thee. Anderhalf uur lang kun je bovendeks lekker uitwaaien of benedendeks in alle warmte genieten van het fantastisch uitzicht over de zeehondjes in de Waddenzee, niet voor niets UNESCO Werelderfgoed.

10.45-14.00 Welkom op Vlieland! We starten met de EILANDPROEVERIJ MET FOODTRUCKLUNCH
Per fiets en gewapend met een puzzelboekje gaat u op pad. Los de puzzels op en wordt al snel wegwijs op ons eiland. Om een goede eerste indruk van Vlie te krijgen, schotelen we je de meest lokale producten voor vanuit onze foodtrucks en bij lokale ondernemers. Het bos, de duinen, de vuurtoren – overal laten we je wat lekkers proeven. Let goed op dat je geen enkel punt mist, anders loop je het risico een slokje juttersbitter of een hoekje cranberry taart mis te fietsen.

14:00 -16:00 UUR : HET MOOIE STRAND VAN VLIELAND
Je dacht er al aan tijdens de lunch, en nu is het dan zover.
Paal 50 zet voor u de leukste activiteiten neer op het strand zoals blokarten*, boogschieten, beachgolf, Archery tag of powerkiten. Liever een echte teambuilding activiteit? Ontdek jouw innerlijke Robinson tijdens Expeditie Robinson of ga voor Kraak de kluis! Bij Paal 50 kun je een breed scala aan strand-activiteiten boeken. Je krijgt er geen genoeg van.
*afhankelijk van wind en getij

16:50 UUR: TERUG NAAR WAL
Na de strandactiviteiten is er voldoende tijd om de weg terug naar de haven te vinden, waar om 16.50 uur de boot vertrekt. Om 18:20 uur stap je vol energie en voldaan het vaste land weer op.

vanaf €109,- p.p.
Vanaf 10 personen

*ZELF VERTREKTIJDEN BEPALEN?
Wil je graag zelf bepalen wanneer je naar Vlieland gaat of weer vertrekt naar de vaste wal? Kies dan voor motorschip Regina Andrea of reserveer een razendsnelle RIB.
Privévervoer inclusief een bezoek aan de zeehonden op de Engelsche Plaat. Uniek.

**SLECHT WEER ALTERNATIEF
Regen komt op Vlieland nauwelijks voor, maar zou het eens voorkomen dan heeft Paal50 altijd een schikkend alternatief. De eiland proeverij kan binnen plaats vinden, en in plaats van activiteiten op het strand zelf kan ook een excursie met de Vliehors expres georganiseerd worden. Ook hebben wij twee grote stretchtenten die we kunnen neerzetten bij een buitenactiviteit. Let op, hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl