3-daags arrangement

Paal 50 ademt Vlieland en dat willen wij graag overbrengen op iedereen die dit prachtige eiland bezoekt. Laat je leiden door ons ervaren team en geniet van het strand, bos en duin op Vlieland. Ons team heeft voor u een programma samengesteld, dat je Vlieland op een unieke manier laat beleven.

Duur

3 dagen

Kosten

€ 325,-

Omvang groep

vanaf 20 personen

Reserveren

PROGRAMMA DAG 1.

14:05 – 15:40 UUR: VEERDIENST
De overtocht naar Vlieland zal ongeveer anderhalf uur duren.

15:45-16:15 FIETSEN OPHALEN EN INCHECKEN HOTEL

16.30 – 18.00 UUR: STRANDACTIVITEITEN
Paal 50 zet voor u de leukste activiteiten neer op het strand zoals blokarten*, boogschieten, beachgolf, Archery tag of powerkiten.
*afhankelijk van wind en getij

18:00-21:00 VLIEHORSEXPRES BBQ BIJ HET DRENKELINGENHUISJE
Met de Vliehorsexpres maken we een rit over het strand naar de Vliehors, een zandvlakte van +/- 25 km2, ook wel de Sahara van het Noorden genoemd. We rijden naar het meest westelijke puntje van het eiland waar we vaak zeehonden zien zwemmen. Daarna zetten we koers naar het Drenkelingenhuisje midden op de Vliehors. Hier aangekomen geniet u in de luwte van de jutschutting van een heerlijke BBQ onder het genot van een drankje!
Leuk weetje; De Vliehorsexpres laat tijdens de rit gedichten achter in het zand!

HOTELOVERNACHTING
Aan de Noordzee of de Wadkant, Vlieland biedt een scala aan hotels, waar genoten kan worden van een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt.

PROGRAMMA DAG 2:

10:30-14.00 EILANDPROEVERIJ MET FOODTRUCKLUNCH
Per fiets en gewapend met een puzzelboekje gaat u op pad. Los de puzzels op en wordt al snel wegwijs op ons eiland. Om een goede eerste indruk van Vlie te krijgen, schotelen we je de meest lokale producten voor vanuit onze foodtrucks en bij lokale ondernemers. Het bos, de duinen, de vuurtoren – overal laten we je wat lekkers proeven. Let goed op dat je geen enkel punt mist, anders loop je het risico een slokje juttersbitter of een hoekje cranberry taart mis te fietsen.

14:30 -16:30 UUR : EXPEDITIE ROBINSON
U heeft zich vast wel eens afgevraagd hoe lang u het op een eiland vol zou houden. Test het bij Paal 50. Alleen bij ons vindt u dezelfde ingrediënten als in het fameuze televisieprogramma. Bent u de nieuwe Robinson van Vlieland? Dat kan, maar dan heeft u wel de hulp van uw teamgenoten nodig. Teamwork en creativiteit, dat is waar het om gaat tijdens de zoektocht naar de nieuwe Robinson.

In een echte eilandsetting zorgt uw team ervoor dat het parcours zo snel mogelijk wordt afgelegd. Pas wanneer u de ene activiteit succesvol afgerond heeft, kunt u verder gaan met de volgende. De ervaring leert dat dit voor veel spanning zorgt.

16.30-18:30 UUR: VRIJ PROGRAMMA

19.00 UUR: FOODTRUCKBUFFET
Op een mooie plek in de natuur zetten wij onze foodtruck neer vanuit waar we de lekkerste eenpansgerechten serveren.

OPTIONEEL: Aansluitend een Silent Disco in de natuur

HOTELOVERNACHTING

PROGRAMMA DAG 3:

10.00-10.45 UUR: HAKA WORKSHOP
Start de dag met een workout op het strand. De spieren (ook de lachspieren) worden even lekker aan het werk gezet, een goede start van de dag!

11:00-13:00 UUR ONTDEK DE MOL
Opdrachten, uitdagingen, spellen, hersenkrakers… Een strijd waarbij u als team, onder druk, leert samen te werken. Maar kan dit als er een valse Mol in uw team aanwezig is? De Mollen proberen alle opdrachten onopgemerkt te saboteren. Stressbestendigheid, lef, gevoel voor humor, inzicht maar vooral mensenkennis is wat u nu nodig heeft in dit geweldige teamspel.

13:00-14:00 UUR PICKNICKLUNCH
Heerlijk picknicken in de Vlielandse natuur!

14:00-16:30 UUR VRIJE TIJD

16.50: VEERDIENST
Rond 18.20 zetten jullie voldaan weer een voet aan vaste land

Vanaf 325,- p.p.
Vanaf 20 personen

*ZELF VERTREKTIJDEN BEPALEN?
Wil je graag zelf bepalen wanneer je naar Vlieland gaat of weer vertrekt naar de vaste wal? Kies dan voor motorschip Regina Andrea of reserveer een razendsnelle RIB.
Privévervoer inclusief een bezoek aan de zeehonden op de Engelsche Plaat. Uniek.

**SLECHT WEER ALTERNATIEF
Regen komt op Vlieland niet of nauwelijks voor, maar zou het eens voorkomen dan heeft Paal50 altijd een schikkend alternatief. De eiland proeverij kan binnen plaats vinden, en in plaats van activiteiten op het strand zelf kan ook een excursie met de Vliehors expres georganiseerd worden. Ook hebben wij twee grote stretchtenten die we kunnen neerzetten bij een buitenactiviteit. Let op, hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl