Paal 50

Over ons

Dat Vlieland prachtig is, staat buiten kijf. Wij hebben ons zelf tot doel gesteld om iedereen op een unieke manier dit eiland te laten beleven. Bij ons evenementenbureau kan dit op diverse manieren en voor verschillende gelegenheden. Powerkiten en kitesurfen voor de sportmannen en -vrouwen die eens iets anders willen en de Island Games voor hen die de voeten liever droog houden. Voor de pioniers is er dan nog bijvoorbeeld een GPS-tocht die deelnemers de geheime plekjes van het eiland laat zien. Maar ook voor de culinaire fijnproevers biedt onze foodtruck genoeg verleiding in het bos of duin van Vlieland.

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide instructeurs die Vlie ademen. Als team zijn wij de uitgekozen partij om op maat gemaakte groeps- of bedrijfsuitjes samen te stellen. Organiseert u een bedrijfsuitje, een groepsevenement of een familiedag? Zorg ervoor dat u bij Paal 50 strandt.

Beleven

Paal 50 ademt Vlieland. Wij werken uitsluitend met instructeurs die Vlieland ademen, kennen de mooiste plekken en mensen op het eiland. Bij ons kun je Vlieland beleven zoals nergens anders.

Ervaren

Binnen Paal 50 werken ervaren en goed opgeleide instructeurs. Elk jaar worden wij gecertificeerd door het Sport Institue Europe op basis van kwaliteit en veiligheid.

Gemak

Wij zijn direct benaderbaar, hebben korte lijntjes op het eiland en in het bezit van actuele prijzen en informatie. Wij mailen binnen 12 uur terug, binnen 24 uur zijn wij in staat om een offerte op te stellen. Wij denken in mogelijkheden en oplossingen.

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl