Over ons

Even voorstellen!

Aant en Maaike van der Veen

Sinds 2018 zijn Aant en Maaike de trotse eigenaren van Paal 50. Aant en Maaike zijn op Vlieland begonnen met kite en supsafari’s maar inmiddels is het bedrijf flink uitgebreid.
Aant is geboren en getogen op Vlieland en Maaike woont al een flink aantal jaren op Vlieland. Na de kite en supsafari’s zijn er aardig wat ontwikkelingen geweest binnen de onderneming van Aant en Maaike. Eerst de eilandwinkel in het dorp, daarna kwam Paal 50 erbij, vervolgens de Vliehors Expres en sinds 1 januari hoort ook restaurant/hotel het Posthuys bij het bedrijf. Aant en Maaike zijn supertrots op al hun bedrijven en hoe alles onderling goed samenwerkt, maar zich ook bewust dat zonder een goed team om je heen dit allemaal niet had kunnen ontstaan. Daarom stellen zij graag het vaste team van Paal 50 even voor!

Petra de Breed

Afbeelding van WhatsApp op 2023 01 04 om 11.24.10

Petra komt haar hele leven al op Vlieland omdat haar opa en vader geboren zijn op Vlieland. Petra woont sinds 2015 op Vlieland. Begonnen in de horeca op Vlieland maar in 2020 besloot zij om bij Paal 50 te gaan werken. En door de ontwikkelingen binnen het bedrijf was dit een zeer welkome aanvulling! Je komt Petra nu vooral tegen op de groepsreserveringen maar ook in de events is Petra vaak werkzaam. Wil je een leuk bedrijfs, familie of vrienden uitje regelen? Petra regelt het voor je!

Miranda Leppers

IMG 7090

Miranda is op Vlieland terecht gekomen toen zij in 2006 door een uitzendbureau naar Vlieland werd gestuurd. Miranda werd verliefd op Vlieland en is dan ook niet meer weg gegaan. Na jarenlang in de horeca op Vlieland gewerkt te hebben, besloot Miranda in de zomer van 2020 om totaal iets anders te gaan doen. Zo is Miranda bij Paal 50 terecht gekomen. Miranda is vooral werkzaam in het outdoor gedeelte van Paal 50. Op het strand, op zee of in de prachtige natuur van Vlieland, hier kom je Miranda tegen!

Yolanda Clant

IMG 20220512 WA0003

Yolanda is de kite instructrice van Paal 50, zij kite al meer dan 20 jaar en heeft zeer veel ervaring in het lesgeven, niet alleen als kite instructrice, maar ook als skilerares en atletiek trainster. Op vele plekken in de wereld heeft zij gekitesurft en hierbij ook 2 kitesurf scholen gerund, in de Dominicaanse Republiek en in Noord Italië. Haar ervaring met lesgeven is zeer uiteenlopend, met name mannen en vrouwen over fifty en kinderen.

Linda van Ek

Linda

Linda kwam als klein meisje al op Vlielalnd. Na jaren niet op eiland te zijn geweest ging ze in 2019 naar Vlieland om in de horeca te werken. Na 1,5 jaar wilde ze wat anders en is ze in de oudere zorg gaan werken maar na dit een tijdje gedaan te hebben zag ze in dat dat niet helemaal haar ding was. Zo besloot ze in de zomer van 2022 bij Paal 50 te komen werken. Je komt Linda vooral tegen in ‘t Boekingspunt, de winkel aan het Kerkplein. Maar je komt haar ook wel eens tegen op het strand bij strandactiviteiten of in één van de foodtrucks tijdens de evenementen.

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl