Zomerbaan bij Paal 50 op Vlieland!?

Zomerbaan bij Paal 50 op Vlieland!? Zomerbaan bij Paal 50 op Vlieland!?

Ben jij sportief, hou je van buiten zijn en van Vlieland? Denk er dan eens na over een zomerbaan bij Paal 50, want wij zijn nog op zoek naar een paar enthousiastelingen.

Outdoorinstructeurs

In de zomervakantie komen veel toeristen bij Paal 50 langs voor diverse activiteiten zoals blokarten, powerkiten, boogschieten, bubble voetbal en nog veel meer. Als outdoorinstructeur ben jij verantwoordelijk voor het geven van goede en veilige instructie zodat jouw gasten volop plezier kunnen beleven aan de activiteit.

Kitesurfinstructeurs

Voor onze kitesurfschool zijn we nog op zoek naar enthousiaste instructeurs. Binnen de kitesurfschool staan kwaliteit, professionaliteit en aandacht voor de cursist centraal. Bekijk hier de volledige vacature.

Stage lopen?

Paal 50 biedt ook diverse mogelijkheden om je stage op Vlieland te laten plaatsvinden. Zo hebben we ruimte voor een event- en accountmanager. De volledige vacatures kun je hier bekijken.

Wat bieden wij jou?

Een super vakantiebaan in een ontzettend leuk team. Salaris is cao-conform en je krijgt slaapplek aangeboden op camping Stortemelk.

Ben je enthousiast en wil je reageren of meer informatie? Bel dan met 06-51693185 of stuur een mail naar hallo@paal50.nl.