We zijn weer los!

Windkracht 9, springtij en een gevoelstemperatuur van rond het vriespunt. Afgelopen zaterdag mochten wij met Paal 50 het seizoen aftrappen op Vlieland met het bedrijfsuitje van Powerspex. Zij vierden hun 20-jarig bestaan en wij mochten een gedeelte van het activiteitenprogramma verzorgen.

Slecht weer activiteitenprogramma

Aangezien de barre weersomstandigheden en harde wind konden we helaas de outdoor activiteiten blokarten en powerkiten op het strand van Vlieland niet door laten gaan. Gelukkig konden we bij sportcentrum Flidunen terecht voor de organisatie van Archery Tag en Bubble Voetbal. Het resultaat? Een middag vol spanning en lachende gezichten onder alle deelnemers en toeschouwers! Hieronder volgt een korte impressie.

Bubble Voetbal

Archery Tag

Archery Tag laat zich het best omschrijven als een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Deze activiteit is een echte trend binnen de recreatiesector en wordt heel veel geboekt door teamuitjes en vrijgezellenfeesten. Hier op Vlieland bieden we het graag aan in combinatie met Bubble Voetbal.

Archery Tag

Bubble Voetbal

Deze activiteit zorgt gewoon voor hilariteit. Bubble Voetbal is zowel voor de deelnemers als de toeschouwers een lust voor het oog. En het leuke is dat je het hier op Vlieland zowel kan doen in de sportzaal, maar ook op het veld of lekker op het strand. Kijk, speel en geniet!

Bubble Voetbal op Vlieland

Ook jouw bedrijfsuitje in de winter?

Veel bedrijven boeken hun uitje op Vlieland in de zomer. Wij als Paal 50 willen ook graag benadrukken hoe mooi Vlieland kan zijn in de winter en ook uitermate geschikt kan zijn voor uw teambuildingsessie, vergadering of congres op dit eiland. De natuur is er prachtig, rustig. Eén van die plekken waar je je nog alleen op de wereld voelt. En als één van de weinige gasten doen de eilanders er nog even een schepje boven op om u extra welkom te laten voelen op prachtig Vlieland. En is het toch echt slecht weer? Wij hebben altijd een passend slecht weer programma!