Wat is er nieuw?

Afgelopen weekend leek het wel lente toe we de organisatie van het mooiste festival van Nederland mochten ontvangen. Into the Great Wide Open. Eén van de geboekte activiteiten was Archery Tag. Een frisse action game, nieuw in ons arrangement. Reden voor ons om jullie een korte update te geven wat betreft onze activiteiten.

Archery Tag

Archery Tag

Deze combinatie van paintball, boogschieten en trefbal is een heerlijke adrenaline game die eigenlijk op alle terreinen gespeeld kan worden. Zowel in het bos, strand, duinen of sporthal behoudt dit spel een hoge funfactor. Het is geen probleem om dit voor een groep van 30 personen te boeken. 

Blokarten

Blokarten

Na het succes van afgelopen jaar hebben we onze wagenpark uitgebreid van 4 naar 7 blokarts. Houd er wel rekening mee dat deze activiteiten alleen te boeken is 2 uur voor en 2 uur na laag tij (eb). 

Bubble Voetbal

Bubble Voetbal

Lachen, gieren en brullen gegarandeerd met Bubble Voetbal. Afgelopen januari moesten we noodgedwongen naar binnen toe voor een bedrijfsevenement. Dan is Bubble Voetbal ook een uitstekende activiteit. Hilariteit voor zowel binnen als buiten. 

Zo houden wij binnen Paal 50 de trends binnen de outdoor en leisure wereld nauwlettend in de gaten en proberen we elke kans te pakken om ons assortiment te verrijken. Ik zou zeggen, strandt een keertje bij Paal 50 op Vlieland!