Waarom samenwerken leuker is?

Als Paal 50 organiseren wij diverse uitjes en activiteiten voor groepen en particulieren op Vlieland. Onze kracht is Vlieland en daar maken wij dankbaar gebruik van. De prachtige natuur, de gastvrije bewoners en de prachtige bedrijven op dit eiland zorgen er voor dat onze gasten keer op keer tevreden de veerboot weer op stappen. Wij werken graag samen met diverse ondernemingen op Vlieland en merken dat dit de ervaring van onze gasten ten goede komt. In dit stuk pleit ik voor meer samenwerking en laat ik zien waarom dit vaak leuker en meer succesvol is.

Eiland Proeverij

Een goed voorbeeld van een mooie samenwerking is de Eiland Proeverij. Deze activiteit leidt onze gasten langs diverse punten op het eiland waarbij zij iets typisch Vlielands krijgen te proeven. Dit heeft geleid tot mooie samenwerkingen met de Kaasbunker, de Vlielander Bonbons die te verkrijgen zijn bij Salt en het proeven van het rampzalig biertje bij Bojan in het Podium. De verhalen van deze ondernemers over hún producten is de sleutel en het succes achter deze activiteit.

Zomeravonturen van Paal 50

Iedereen kent het wel. Je komt in een groot hotel in het buitenland, dan is er vaak vertier en een recreatieprogramma voor de kinderen. Een mooi moment voor de ouders om een paar uurtjes ongestoord van de vakantie te genieten. De hotels op Vlieland zijn doorgaans te klein op om een recreatieprogramma voor zich zelf op te kunnen zetten. Waarom bundelen we niet onze krachten en zorgen er gezamenlijk voor dat er een leuke activiteitenprogramma is voor alle leeftijden op Vlieland? Dat is het idee van ‘de zomeravonturen van Paal 50’. Een leuke en divers activiteitenprogramma dat via uw hotel, winkel of andere onderneming te boeken is via een simpel online softwareprogramma.

Samenwerken…?

Heeft u een product dat uitstekend past in de eiland proeverij of wilt u graag boekingen aannemen voor ‘de zomeravonturen van Paal 50’? Neem dan contact met ons op voor een mooie samenwerking.

Rintsje Bosch Eigenaar Paal 50