Vacature stage Accountmanager 2017

door Rintsje Bosch

Team Paal 50 Vlieland

Paal 50 is een evenementbureau op Vlieland die op een unieke manier mensen en groepen het eiland wil laten ontdekken. Wij zijn er zowel voor particulieren als de zakelijke markt.

Voornamelijk op het gebied van deze business events groeien wij erg hard en daarom hebben wij een uitdagende stageplaats voor het seizoen 2017. Wij organiseren bedrijfsuitjes, congressen, incentives en hebben de outdoor activiteiten en catering in eigen beheer. Hiermee vormen we een uniek concept waar mee we uitstekende kwaliteit en service kunnen presenteren aan onze klanten.

Accountmanager business events

Als accountmanager houd je bezig met het volledig acquisitieproces voor de zakelijke markt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen accounts waarbij je zorg draagt voor de organisatie van hun zakelijke events op Vlieland. Van het eerste contact, tot facturatie, tot aftersales. Ook houd je contact met diverse ondersteunde partijen en leveranciers. Het bijhouden van de website en de social media binnen Paal 50 hoort ook bij je takenpakket.

Stage-opdracht

Als jong bedrijf zijn er nog diverse gebieden die ontwikkeld kunnen worden. In overleg kunnen we een passende stage opdracht bedenken die zowel op de behoefte van de onderneming als de student aansluit.

Wij zoeken

  • Actief voor een HBO opleiding met voorkeur voor de richting events
  • Beschikbaar vanaf februari 2017
  • Affiniteit met de Waddeneilanden
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent klantgericht en proactief

Wij bieden

Een leerzame stageplek in een snelgroeiende organisatie met een jong en enthousiast team op een uniek eiland. Ook bieden wee een verblijfplaats op Vlieland en een nader overeen te komen stagevergoeding. Ben je enthousiast en wil je reageren of wil je nog meer informatie. Stuur dan een e-mail naar hallo@paal50.nl

Rintsje Bosch, eigenaar Paal 50 Vlieland