Nieuwe samenwerking!

door Rintsje Bosch

Nieuwe samenwerking! Nieuwe samenwerking!

Binnenkort verwelkomen wij Kickzy Kinderevenementen op Vlieland. Kickzy kinderevenementen gaat samen met Paal50 activiteiten aanbieden voor de allerkleinsten.

Wie zijn Kickzy Kinderevenementen?

Kickzy. Bedenkt, creëert en organiseert een unieke belevenis voor ieder kind!
Educatie is een belangrijke pijler voor Kickzy. Want plezier is belangrijk, maar plezier alleen is voor Kickzy niet genoeg. Want wat is er mooier dan op een speelse, unieke manier kinderen iets bijbrengen? Zo krijgt ieder kind een kans op een fantastische belevenis! Met deze samenwerking ziet Paal50 een mogelijkheid om ook activiteiten aan te bieden voor de jongste kinderen. Kickzy heeft ervaring met het aanbieden van activiteiten voor een jongere doelgroep. Op het programma zal het knutseluurtje te vinden zijn net als De Strandreddertjes.

De Strandreddertjes is de perfecte activiteit voor kinderen van een leeftijd van 5 t/m 10 jaar. Wat is er nou leuker dan echt op pad te gaan op het strand van Vlieland? “Tijdens deze stoere belevenis op het strand ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek naar de schatten van de zee. Je leert alles over schelpjes, windrichting en het leven in zee. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat jullie het strand opruimen. Hiermee help je de natuur en de diertjes en kunnen we allemaal genieten van een schoon strand.”

In de meivakantie staan de eerste activiteiten gepland:

Maandag 2 mei 10.00 – Knutseluurtje (kosten € 10,- per kind)

Maandag 2 mei 14.00 – Strandreddertjes (kosten € 10,- per kind)

Zaterdag 7 mei 10.00 – Knutseluurtje (kosten € 10,- per kind)

Zaterdag 7 mei 14.00 – Strandreddertjes (kosten € 10,- per kind)

Opgeven kan door te mailen naar hallo@paal50.nl of te bellen naar 06 51 69 31 85.