Even voorstellen met Rob Reisiger

Even voorstellen met Rob Reisiger Even voorstellen met Rob Reisiger

Hallo mijn naam is Rob Reisiger. Ik ben 22 jaar oud en ik ben dit jaar bij Paal 50 op Vlieland actief als stagiair commerciële economie. Ik ga hier aan de slag als accountmanager. Dat betekend dat ik me vooral bezig ga houden met het onderhouden van contact met klanten. Ik ben er vanaf het eerste mail contact, van offerte aanvraag tot aan de facturering. Verder houd ik me bezig met alle marketingactiviteiten, zoals het beheren van de social media en het adverteren.

Ik ben dus bij deze stage terecht gekomen vanuit mijn studie commerciële economie. Deze studie volg ik in de mooiste studentenstad van Nederland, namelijk in Groningen aan de Hanze Hogeschool. Ik reis elke dag op en neer tussen Groningen en mijn woonplaats Bedum, dat is zo’n 20 minuten reizen met het openbaarvervoer.

Op mijn stageplaats op Vlieland verblijf ik natuurlijk intern, mede doordat heen en weer reizen praktisch onmogelijk is. Ik heb daarbij het geluk dat ik me erg thuis voel op Vlieland. Ik kom zelf al mijn hele leven op dit eiland, vooral tijdens de zomervakantie in ons familiehuisje. De laatste vijf jaar heb ik hier ook in de zomer gewerkt, als barman in De Stoep. Toen ik de kans kreeg om mijn stage te lopen op Vlieland bij Paal 50 kon ik dit natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan.

Het bedrijf Paal 50 past denk ik goed bij als persoon. Zij staan bekend als jong en fris bedrijf met een hoop sportieve, outdoor activiteiten. Zelf ben ik ook graag sportief bezig. Ik speel voetbal, kickboks en ook een stukje hardlopen verafschuw ik niet. Als accountmanager heb ik natuurlijk weinig te maken met de daadwerkelijke outdoor activiteiten, maar mijn passie voor sport helpt mij wel andere mensen ook enthousiast te maken voor deze activiteiten.

Ik kijk erg uit naar deze zomer vol met uitdagingen en sportieve activiteiten, op het mooiste Waddeneiland van Nederland!