Even voorstellen met Erik Tinnemeier

Even voorstellen met Erik Tinnemeier Even voorstellen met Erik Tinnemeier

Ik ben Erik en dit seizoen actief voor Paal 50 op het prachtige Vlieland. Als stagiaire facility management zal ik mij richten op het organiseren en optimaliseren van de activiteiten en evenementen die door Paal 50 worden georganiseerd.

Ik studeer aan de Hanzehogeschool in Groningen en toen de mogelijkheid voorbij kwam om op Vlieland aan de slag te gaan heb ik die niet laten lopen. Van jongs af aan kom ik al op Vlieland met zeilboot of als ‘jongere’ op het jongerenterrein op camping Stortemelk. Nu ik op Vlieland ben vind ik het mooi om te zien dat de bewoners er alles aan willen doen om de toeristen een mooie ervaring te bieden.

Naast het kantoorwerk is er natuurlijk het outdoor gedeelte wat mij enorm motiveert. Lekker buiten zijn met activiteiten die zorgen voor een gezonde dosis adrenaline. Of het nu om blokarten of om boogschieten gaat, er is altijd wel een activiteit die bij je past en waar een stukje competitie inzit tussen familie of vrienden.

Ik kijk er naar uit om samen met jullie er een mooi avontuur van te maken. Ik hoop dan ook dat jullie eens langs komen op het strand bij Paal 50. Een mooie ervaring die bij je blijft voor de rest van je leven.

Erik Tinnemeier