Dag arrangement 2

Paal 50 ademt Vlieland en dat willen wij graag overbrengen op iedereen die dit prachtige eiland bezoekt. Laat je leiden door ons ervaren team en geniet van het strand, bos en duin op Vlieland. Ons team heeft voor jullie een programma samengesteld, dat jullie Vlieland op een unieke manier laat beleven.

Duur

1 dag

Kosten

vanaf € 225,00

Omvang groep

vanaf 10 personen

Reserveren

9:05-10:40 UUR: DE TROSSEN LOS
Aan boord beginnen we dag met gebak en een kop koffie of thee. Anderhalf uur lang kun je bovendeks lekker uitwaaien of benedendeks in alle warmte genieten van het fantastisch uitzicht over de zeehondjes in de Waddenzee, niet voor niets UNESCO Werelderfgoed.

11:00-14.30 Welkom op Vlieland! We starten met de EILANDPROEVERIJ MET FOODTRUCKLUNCH
Per fiets en gewapend met een puzzelboekje gaat u op pad. Los de puzzels op en wordt al snel wegwijs op ons eiland. Om een goede eerste indruk van Vlie te krijgen, schotelen we je de meest lokale producten voor vanuit onze foodtrucks en bij lokale ondernemers. Het bos, de duinen, de vuurtoren – overal laten we je wat lekkers proeven. Let goed op dat je geen enkel punt mist, anders loop je het risico een slokje juttersbitter of een hoekje cranberry taart mis te fietsen.

14:30 -16:30 UUR : EXPEDITIE ROBINSON
Alleen bij ons vind je dezelfde ingrediënten als in het fameuze televisieprogramma. Ben jij de nieuwe Robinson van Vlieland? Dat kan, maar dan heb je wel de hulp van je teamgenoten nodig. Teamwork en creativiteit, dat is waar het om gaat tijdens de zoektocht naar de nieuwe Robinson.

In een echte eilandsetting zorgt jouw team ervoor dat het parcours zo snel mogelijk wordt afgelegd. Is jou team het snelste en beste op alle onderdelen, dan mogen jullie je Dé Robinsons van Vlieland noemen!

Lost jou team de puzzel op die ervoor zorgt dat jullie vuur mogen gaan maken? Of is jou team het snelste over het obstakelparcours? Je kan altijd nog verliezen tijdens het touwtrekken, of bij het boogschieten! Blijf dus alert!

16:30-19:30 VLIEHORSEXPRES BBQ BIJ HET DRENKELINGENHUISJE
Met de Vliehorsexpres maken we een rit over het strand naar de Vliehors, een zandvlakte van +/- 25 km2, ook wel de Sahara van het Noorden genoemd. We rijden naar het meest westelijke puntje van het eiland waar we vaak zeehonden zien zwemmen. Daarna zetten we koers naar het Drenkelingenhuisje midden op de Vliehors. Hier aangekomen geniet u in de luwte van de jutschutting van een heerlijke BBQ onder het genot van een drankje!
Leuk weetje; De Vliehorsexpres laat tijdens de rit gedichten achter in het zand!

20:30 UUR: TERUG NAAR WAL
We fietsen naar de Jachthaven waar een RIB voor u klaar ligt. U sluit de dag op spectaculaire wijze af met deze overtocht! Om 21.15 zet u weer voet aan vaste wal.

vanaf €225,- p.p.
Vanaf 10 personen

*ZELF VERTREKTIJDEN BEPALEN?
Wil je graag zelf bepalen wanneer je naar Vlieland gaat of weer vertrekt naar de vaste wal? Kies dan voor motorschip Regina Andrea of reserveer een razendsnelle RIB.
Privévervoer inclusief een bezoek aan de zeehonden op de Engelsche Plaat. Uniek.

**SLECHT WEER ALTERNATIEF
Regen komt op Vlieland nauwelijks voor, maar zou het eens voorkomen dan heeft Paal50 altijd een schikkend alternatief. De eiland proeverij kan binnen plaats vinden, en in plaats van activiteiten op het strand zelf kan ook een excursie met de Vliehors expres georganiseerd worden. Ook hebben wij twee grote stretchtenten die we kunnen neerzetten bij een buitenactiviteit. Let op, hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl