Dag vlieland

Dag arrangement

Paal 50 ademt Vlieland en dat willen wij graag overbrengen op iedereen die dit prachtige eiland bezoekt. Laat u leiden door ons ervaren team en geniet van het strand, bos en duin op Vlieland. Ons team heeft voor u een programma samengesteld, dat u Vlieland op een unieke manier laat beleven.

Duur

1 dag

Omvang groep

Vanaf 8 personen

Kosten

Vanaf €99,- p.p.

Reserveren

8:45 UUR: DE TROSSEN LOS

Aan boord beginnen we dag met gebak en een kop koffie of thee. Anderhalf uur lang kunt u bovendeks lekker uitwaaien of benedendeks in alle warmte genieten van het fantastisch uitzicht over de zeehondjes in de Waddenzee, niet voor niets UNESCO Werelderfgoed.

10:30 UUR: LAND EN TAFEL IN ZICHT

Welkom op Vlieland! Met een van onze fietsen en GPS apparaten maakt u zich al snel wegwijs op ons eiland. Om een goede eerste indruk van Vlie te krijgen, schotelen we u de meest lokale producten voor. Het bos, de duinen, de vuurtoren en het strand – overal laten we u wat lekkers proeven. Let goed op de coördinaten, anders loopt u het risico een slokje juttersbitter of een hoekje cranberry taart mis te fietsen.

13:00 UUR: Foodtruck Lunch

We hebben een eigen foodtruck op de weg gezet. Wij kunnen overal, op toegestane plekken, naartoe rijden om een complete lunch neer te zetten. Laat die picknickmand maar thuis, wij zien je in de duinen of het bos.

14:00 UUR: HET MOOIE STRAND VAN VLIELAND

U dacht er al aan tijdens de lunch, en nu is het dan zover. Powerkiten? Of schiet u liever met een boog? Beachgolf allicht? Of vindt u uw innerlijke Vlielander Braveheart in de Island Games? Bij Paal50 kunt een breed scala aan strand-activiteiten boeken. U krijgt er geen genoeg van.

16:45 UUR: TERUG NAAR WAL

Na de strandactiviteiten is er voldoende tijd om de weg terug naar de haven te vinden, waar om 16.45 uur de boot vertrekt. Rond een uur of 18:30 stapt u vol energie en voldaan het vaste land weer op.

*Slecht weer alternatief

Regen komt op Vlieland niet of nauwelijks voor, maar zou het eens voorkomen dan heeft Paal50 altijd een schikkend alternatief. De eiland proeverij kan binnen plaats vinden, en in plaats van activiteiten op het strand zelf kan ook een excursie met de Vliehors express georganiseerd worden.

**Zelf vertrektijden bepalen?

Wilt u graag zelf bepalen wanneer u naar Vlieland gaat of weer vertrekt naar de vaste wal? Kies dan voor motorschip Regina Andrea. Privévervoer inclusief een bezoek aan de zeehonden op de Engelsche Plaat. Uniek.

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl