Vliehors Blokart Experience

Hijs de zeilen en kom racen over het strand van Vlieland! Tijdens deze Ultimate Vliehors Blokart Experience rijden we u met de Landrover naar de Vliehors. Op de grootste zandvlakte van noord-west Europa kunnen snelheden oplopen tot wel 40 kilometer per uur! Maak u klaar voor één van de spectaculairste activiteiten van Paal 50 Vlieland!

Kosten

35,- p.p.

Duur

1 uur

Omvang groep

Vanaf 1 persoon

Reserveren

De Activiteit

Bent u de Verstappen van dit waddeneiland? Na een uitgebreide instructie over de techniek en veiligheid van het blokarten, bent u er klaar voor om te gaan racen over het strand. Snelheden kunnen oplopen tot wel 40 kilometer per uur, dus maak u klaar voor één van de spectaculairste activiteiten van Paal 50 Vlieland!

De Vliehors
Omdat de Vliehors naast een prachtig natuurgebied, ook een militair oefenterrein is, is de Vliehors Ultimate Blokart Experience alleen beschikbaar op zondag. Alle overige dagen Blokarten wij op andere locaties op het eiland. Wees er zeker van dat u op tijd reserveert: VOL=VOL!

Locatie
De de Vliehors Ultimate Blokart Experience vindt uiteraard plaats op de Vliehors. Om daar te komen verzorgen wij het vervoer naar de Vliehors. Bij het plaatsen van de reservering geven we aan u door wij u op staan te wachten voor een spectaculair avontuur!

Activiteit inclusief:
Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.

Kledingadvies:
Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden.
Bij lekker weer: zonnebril en/of zonnebrand

Voor wie:
Voor iedereen

Wanneer:
Gehele jaar rond.

Vanaf:
1 persoon

Minimale leeftijd:
10 jaar.

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl