Milieujutten Vlieland

De afgelopen jaren spoelt er steeds meer plastic aan op het strand. En dat heeft effect op al het leven zowel in de zee als op het land. Ga met de echte Vlielandse Jutter over het strand om uw bijdrage te leveren tegen het aangespoelde zwerfafval.

"Lever een bijdrage tegen het aangespoelde zwerfafval"

Kosten

€20,50 p.p.

Duur

2 uren en 30 minuten

Omvang groep

Vanaf 6 personen

Reserveren

De activiteit

Containers met sigaretten zijn opgerookt, complete schuren zijn gebouwd door de eilanders. De rijkdommen die aanspoelen worden gewaardeerd, maar baart hen ook zorgen. De afgelopen jaren spoelt er steeds meer plastic aan op het strand. En dat heeft effect op al het leven zowel in de zee als op het land. De Plastic Soup staat voor het punt in de Stille oceaan waar uiteindelijk al het plastic zich verzamelt. Deze drijvende vuilnisbelt schijnt al minstens 34 keer zo groot te zijn als Nederland.

Ga met de echte Vlielandse Jutter over het strand om een bijdrage te leveren tegen het aangespoelde zwerfafval. Onder begeleiding van de sterke verhalen van deze eilander jutter vindt u misschien ook wel een onschatbare rijkdom tussen het plastic?! Bij het boeken van deze activiteit gaat €2,50 per persoon naar de Plastic Soup Foundation.

Activiteit inclusief:
Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 21% BTW.

Kledingadvies:
Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer: zonnebril en/of zonnebrand.

Voor wie:
Voor alle soorten groepen en gelegenheden.

Wanneer:
Gehele jaar rond.

Minimale leeftijd:
6 jaar.

Contact

Wil je graag reserveren, of zit je met een vraag?
Bel of mail ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Dat beloven we.

06 51 69 31 85 of hallo@paal50.nl